Meer leren

Een goed idee om meer te leren over natuurlijke oplossingen en jouw fysieke en emotionele welzijn naar een hoger plan te tillen. Alle actieve cursussen, workshops en masterclasses vind je hier!


Masterclass

Masterclass - 10 oliën in 10 dagen

Voor wie. Deze masterclass is geschikt voor starters, je hebt nog geen essentiële oliën in huis maar je wilt het graag ontdekken en investeren in natuurlijke oplossingen. Ook wanneer je al essentiële oliën hebt aangeschaft, maar er niet genoeg over weet is dit een uitstekend programma voor jou.

Wat gaan we doen. Wanneer je je hebt opgegeven krijg je toegang tot de speciale groep op Telegram (heel gemakkelijk te installeren). Vanaf de startdatum gaan we 10 dagen iedere dag live. Iedere dag met een andere olie. De video blijft in de groep staan. In deze video van 10-15 minuten, krijg je praktische tips. In de groep kun je ook vragen stellen en ervaringen uitwisselen. Deze Masterclass is geheel online.
Datum. We starten maandag 7 februari, op vrijdag zijn we dan op de helft. In het weekend houden we even pauze en dan starten we op de maandag weer met de volgende 5 dagen. De laatste dag is dan vrijdag 18 februari. De groep blijft nog een week open na de laatste dag, zodat je nog informatie kan nazoeken of vragen kunt stellen.

Investering. Voor deze masterclass moet je in het bezit zijn van de startset met de 10 basisoliën, wanneer je ze nog moet aanschaffen dan krijg je deze masterclass gratis. Heb je de set al in huis dan is jouw investering €20,-. Klik op onderstaande button en vermeld in de mail, jouw gegevens en of je gaat voor optie 1,2 of 3. 
Geef je op tijd op om de kit nog voor aanvang in huis te hebben.
Family Essentials kit

Deze kit bevat 10 flesjes van 5 ml: Lavendel, Citroen, Air, Deep Blue, Pepermunt, Tea Tree, On Guard, Frankincense, Zengest, Oregano. In een mooie geschenkverpakking en inclusief een productgids.
Prijs €139,40 (excl. verzendkosten)

+ gratis Masterclass
Home Essential Kit
Deze kit bevat 10 flesjes van 15 ml: Lavendel, Citroen, Air, Deep Blue (5 ml), Pepermunt, Tea Tree, On Guard, Frankincense, Zengest, Oregano, Petal Diffuser. In een mooie geschenkverpakking en inclusief een productgids. 
Prijs €274,- (excl. verzendkosten)

+ gratis Masterclass
Alleen de Masterclass

Heb je de tien basisoliën al in huis, dan heb je alleen de Masterclass nodig.
Prijs €20,-

Workshops
Basis workshop

diverse data

Een basisworkshop voor beginners, wat zijn essentiële olien en wat kun je er mee. Interactief en informatief.
Mood Management

diverse data

Een workshop voor beginners. Hoe kunnen essentiële olien ondersteunen in je emotionele balans. 
Individueel consult

op afspraak

Wat kunnen essentiële oliën jou geven? Je krijgt een advies op maat, kan zowel online als op locatie. Vrijblijvende afspraak.