Ben jij enthousiast over dōTERRA?
geef het dan door!
Raising the Energy
"Aromatherapie is de kunst en wetenschap van het gebruik van essentiële oliën om lichaam en ziel te helen."

Werken met en verdienen aan essentiële oliën is zoveel meer dan verkopen. Het is werken aan jouw dromen en wensen, jouw vrijheid, jouw behoefte om te helpen en een verschil te maken. Deel uit maken van een community en daarbinnen jouw eigen community creëren. Teruggeven en niet alleen maar nemen, persoonlijke groei en zorg voor jezelf, anderen en onze aarde. Werken met essentiële oliën geeft transformatie, voor jou en iedereen om je heen.

De eigenaren dōTERRA

Hoe het allemaal begon

Denk je erover om te gaan werken met dōTERRA oliën? Bekijk dan eerst deze video, wanneer dit wat met je doet dan zit je op de goede plek.

Netwerkmarketing als verdienmodel

Zo anders als wat we kennen

Waar moet je op voorbereid zijn als je dit werk gaat doen als het gaat om verwachtingen op geld verdienen.


Dit werk heeft mij zoveel gegeven. Vrijheid: mijn eigen werkuren inplannen en kunnen werken op iedere plek. Community: aansluiting met mensen die bij me passen. Vrienden: veel mensen ontmoet waaruit mooie vriendschappen ontstaan. Teruggeven: mensen helpen met deze fantastische producten. Meer-waarde: werken met een bedrijf dat geeft om de mensen en de aarde (fairtrade, duurzaamheid, co-impact sourcing). Inkomen: eindelijk uit het 'net rond kunnen komen'. Eigenwaarde: ik kan mijn eigen talenten ontplooien in dit werk. Persoonlijke groei: ik durf en doe dingen waarvan ik nooit had gedacht dat te zullen doen, ik verleg grenzen. 
En wanneer jij dit ook wilt, ga ik jou op weg helpen.
Hieronder nog 2 video's met wat meer uitleg over waarom gekozen is voor het netwerkmarketing model en hoe het praktisch in elkaar zit.

Er is een reden waarom dōTERRA heeft gekozen voor het werken via consultants (Wellness Advocates) ipv hun producten via winkelketens te verkopen.

Het verdienmodel, praktisch uitgelegd.

Maak een afspraak met mij

Is jouw interesse gewekt, dan kan ik me voorstellen dat je vragen hebt. Daarvoor ben ik er, we gaan er samen even voor zitten en alles doorspreken. 

Neem contact met me op, ik kijk er naar uit je te ontmoeten.