Leef je vrouwelijke ritme

online workshop
door Marre Thalita en Marian Koster

Beweeg mee met je cyclus

In het leven van een vrouw spelen hormonen een belangrijke rol. Ze zorgen voor een maandelijks ritme, die voor een lange periode deel uitmaken van je vrouw-zijn. Totdat het moment aanbreekt om dat weer los te laten en een nieuw ritme te vinden.

In deze gratis 2-delige workshop willen we een bewuste kijk geven in het ritme van de vrouw, tijdens de vruchtbare periode en de overgang. We gaan het hebben over de kansen die ons lichaam biedt om hier juist in mee te bewegen, ipv het als een last te ervaren en er tegenin te gaan. 

In deel 1 gaan we ons verbinden met het ritme van onze vrouwelijke cyclus, wanneer je hier middenin zit en ook wanneer je dit stuk weer achter je laat. Vrouwen van alle leeftijden kunnen hier aan deelnemen. In deel 2 gaan we in op hoe je jezelf natuurlijk kunt ondersteunen in de klachten die je kunt ondervinden.

Meebewegen met je vrouwelijke ritme geeft je de kans om het beste uit jezelf te halen én dicht bij jezelf te blijven.


De jonge vrouw
De vrouwelijke cyclus bestaat uit diverse fasen en deze geven je hun kwaliteiten mee. Vaak verwachten we van onszelf altijd op hetzelfde niveau te moeten presteren, maar door deze kwaliteiten te leren, kun je gaan meebewegen met de kracht die in je cyclus leeft en vanuit verbinding met jouw eigen ritme vormgeven aan je leven.

De oudere vrouw
De overgang biedt je de mogelijkheid terug te keren naar je ware zelf. Het is een transformatie eindigend in een nieuw begin. Een periode waarin je terugblikt, kijkt waar je nu staat en beslist waar je naar toe wilt.

Geef je nu op voor deze gratis 2-delige online workshop!
Na opgave ontvang je de toegangslinks voor Zoom en alle info per email, net als de werkbladen die je tijdens de workshop nodig hebt. Na de workshop ontvang je ook van ons per email 2 prachtige E-books met informatie uit de workshops en fijne recepten.Deel 1: 23 maart, 20.00-21.00 uur

Deel 2: 6 april, 20.00-21.00 uur

OPGAVE WORKSHOP

Belangrijk: kijk na opgave in je email spam. 
Staat de bevestigingsmail daar, wijs deze toe aan je IN box en/of zet het e-mailadres in je contacten.


ja
nee

Je vrouwelijke ritme is als een rivier, je kunt er tegenin zwemmen of je kunt je overgeven en meegaan met de stroom.