Essentiële oliën


Je hebt geen intensieve training nodig of hoeft een deskundige te zijn om essentiële oliën effectief  te kunnen gebruiken. Wanneer je de basis weet over hoe je essentiële oliën veilig kunt toepassen, kun je al aan de slag. Het is simpel en makkelijk.
Wat is een essentiële olie?
Waarom kies je voor dōTERRA
Start NU met een gezonde lifestyle
Deze essentiële olien betekenen zoveel voor iedereen. Vanaf het begin bij de telers tot aan de enthousiaste gebruikers. Daarnaast vergeet niet de impact dat nu al meer dan 6 miljoen mensen wereldwijd kiezen voor essentiële olien en het opnieuw verbinden en vertrouwd raken met plantmedicijn (oplossingen uit de natuur). Dit zal uiteindelijk (en eigenlijk nu al) de gezondheidszorg op positieve manier beïnvloeden. 
Hoe wordt Cinnamon (kaneel) geoogst en gedestilleerd. Geeft meer diepgang aan dat flesje olie in je handen.
Sinds kort is Kenia toegevoegd aan de landen waaruit doTERRA de oliën haalt. Prachtig om te zien.
Maar wacht... er is meer...
Hierboven zie je de Daily Habits Kit, allemaal producten voor elke dag om jezelf weer in balans te brengen. Die 3 potten aan de linkerkant? Dat is het LifeLong Vitality pakket en het best verkopende product van dōTERRA. Niet zonder reden, het heeft al vele levens veranderd. Lees Lifelong Vitality Testimonials.pdf een document met ervaringen en hier de productpagina.

Klachten ontstaan ook omdat het lichaam niet genoeg nutriënten heeft om problemen op te lossen. Dat we niet meer alles uit onze voeding halen is al een veel onderzocht feit, dat we meer dan ooit "belast" worden met zoveel diverse stressfactoren weten we ook al (en dit voelen we ook). Preventief werken is goed voor jezelf zorgen, net als weer in balans komen. Nergens zul je een supplement tegenkomen dat zo veelzijdig en uitgebalanceerd is. 

Ik merk als zeer hoogsensitief persoon dat ik door deze supplementen meer aankan, betere energie heb en sneller herstel. Door het toevoegen van andere supplementen en essentiële oliën maak ik mijn zelfzorg op maat en heb ik mijn EHBO altijd bij me. Het is echt eenvoudiger dan je denkt en zo effectief.
dōTERRA biedt zoveel meer prachtige producten. Je kunt stap voor stap alles in huis vervangen voor heerlijk geurende en fantastisch werkende wellness en verzorgingsproducten. Vervang je tandpasta, allesreiniger, wasmiddel, shampoo, douchegel, bodylotion en gezichtsverzorgers. Je belast jezelf niet meer met toxische stoffen, hoe fijn is dat.
Je bent slechts enkele stappen verwijderd om 
met jouw natuurlijke lifestyle te gaan beginnen! 

Stap 1

Kennis opdoen

Download dit gratis boekje over 
alle gebruiksmogelijkheden

Stap 2

Gelijk bestellen

Jij weet al wat je wilt hebben en bent klaar om te bestellen, met 25% korting uiteraard.

Lees hieronder verder of 
bestel gelijk online hier


Stap 3

Eerst overleggen

We maken een afspraak en samen bespreken we wat het beste bij je past.

Lees hieronder verder
 


Gelijk bestellen of eerst overleggen?

Gelijk bestellen
Vul het contactformulier hieronder in en vink "gelijk bestellen" aan en ik stuur je per email de prijslijst, leuke sets om uit te kiezen en een bestelformulier toe. 
Eerst overleggen
Vul het contactformulier hieronder in en vink "eerst overleggen" aan en we gaan een afspraak maken om samen door te nemen wat jij nodig hebt.
Contactformulier
direct bestellen
eerst overleggen