Essentiële oliën
laat de natuur voor je werken

Het is simpel en makkelijk
Je hebt geen intensieve training nodig of hoeft een deskundige te zijn om essentiële oliën effectief  te kunnen gebruiken. Het is simpel en makkelijk. Ik geef je de ondersteuning die je nodig hebt.
Wat is een essentiële olie?
Waarom kies je voor dōTERRA
Start NU met een gezonde lifestyle
Deze essentiële olien betekenen zoveel voor iedereen. Vanaf het begin bij de telers tot aan de enthousiaste gebruikers. Daarnaast vergeet niet de impact dat nu al meer dan 6 miljoen mensen wereldwijd kiezen voor essentiële olien en het opnieuw verbinden en vertrouwd raken met oplossingen uit de natuur. 
Hoe wordt Cinnamon (kaneel) geoogst en gedestilleerd. Geeft meer diepgang aan dat flesje olie in je handen.
Sinds kort is Kenia toegevoegd aan de landen waaruit doTERRA de oliën haalt. Prachtig om te zien.
Maar wacht, er is meer...
Hierboven zie je de Daily Habits Kit, allemaal producten voor elke dag om jezelf weer in balans te brengen. Die 3 potten aan de linkerkant? Dat is het LifeLong Vitality pakket en het best verkopende product van dōTERRA en het zit vol essentiële voedingsstoffen, voordelen voor metabolisme en krachtige antioxidanten. Allemaal ontwikkeld om energie, gezondheid en een leven lang vitaliteit te bevorderen.

dōTERRA biedt zoveel prachtige producten. Je kunt stap voor stap alles in huis vervangen voor heerlijk geurende en fantastisch werkende wellness en verzorgingsproducten. Vervang je tandpasta, allesreiniger, wasmiddel, shampoo, douchegel, bodylotion en gezichtsverzorging. In alle producten zijn de heerlijke essentiële oliën verwerkt.

Begin nu met jouw natuurlijke lifestyle!