Essentiële ondersteuning
voor vitaliteit en emotionele balans

Je maakt de bewuste keuze voor wat belangrijk is
Dat ik bewust ging kiezen hoe ik mijn leven ging inrichten, met werk, soort vrienden, voeding, spullen... kortom hoe zorg je voor jezelf, welke investeringen ga je maken en wat is belangrijk!
Je leert vooral door het eerst fout te doen
Tenminste zo ging het bij mij. Rond mijn 35ste zat ik op een keerpunt en heb ik mijn hele leven 360 graden gedraaid. Gezondheid was een hele belangrijke. Door verkeerde keuzes ging het ooit erg slecht met mij zowel geestelijk als lichamelijk. Het roer moest om, nadat ik vreselijk ongezond had geleefd, ging ik radicaal gezond leven. Van beide heb ik geleerd, wat past er wel en wat niet. 
Wat belangrijk is, is om een gezonde basis te creëren, die er altijd is en waar je op terug kan vallen.
Ik heb een houvast gecreëerd waar ik me trouw aan houdt iedere dag. Dit noem ik de basis, dit heb ik iedere dag nodig om genoeg energie te hebben, om emotioneel in balans te blijven. Die basis blijft altijd hetzelfde. 

Daarbij heb ik een aanvulling op de basis, die kan variëren naar wat ik nodig heb, als het bevalt blijft het zo niet gaat het er uit. Daarmee kan ik spelen en voelen. Denk bijvoorbeeld aan lekker slapen, multivitamine of ondersteuning voor je maandelijkse cyclus.

Als derde element zijn er de essentiële oliën die je kunt inzetten voor elk doel, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Hoe maak je nou de keuze welke olie je waarvoor kan inzetten? Daar help ik je mee in het begin. Ik heb een handige checklist die je kunt gebruiken.

Het is erg fijn om een basis te hebben waar je niet van afwijkt. Niet de ene dag dit en de andere dag dat... het geeft duidelijkheid en dus minder stress.. En geloof me ik heb alles zelf getest en bestudeerd, ieder stofje heb ik opgezocht en ik ben uiterst tevreden met de resultaten. Ik gebruik veel producten van dōTERRA, zeker ook een paar andere, maar het maakt het  simpeler als je 1 merk gebruikt, je bestelt iedere maand wat je nodig hebt, het zijn hoge kwaliteitsproducten en klaar.

Begin nu met jouw gezonde basis!