Doe mee met de gratis online workshop over emotionele balans en ontdek welke essentiële olie bij jou past.

Emotionele balans 

Emoties kunnen met pieken en dalen en alles er tussenin voorkomen in je leven. Het hoort er zeker bij, maar zo prettig als je wat positieve en natuurlijke ondersteuning kunt toepassen.

Ondersteuning uit de natuur


Geur heeft een directe invloed op onze emoties. Onze reukzin is de sterkste van onze zintuigen en direct gekoppeld met ons limbische brein, daar waar herinneringen zijn opgeslagen en onze emoties worden gevormd. Iedere essentiële olie heeft een specifieke natuurlijke bestanddelen die onze cellen van informatie kunnen voorzien. Dit kunnen we in ons voordeel inzetten. Lavendel is een bekende plant/essentiele olie waarvan we de ontspannende werking kennen. Er zijn nog veel meer soorten essentiële oliën, ieder met een eigen voordelen; ontspannend, opbeurend, motiverend, aardend, stimulerend, inspirerend om er maar een paar te noemen.

Kits om mee te starten

Hieronder een drietal kits die je kunt inzetten ter ondersteuning van je emotionele balans. Zit er niet precies bij wat je zoekt, ik kan een kit voor jou op maat maken. Neem contact met me op voor meer informatie of volg de gratis online workshop (bovenaan pagina

Mood Management kit

Een Oplaadbare Pilot diffuser, handig voor naast je computer (USB-aansluiting) of op je nachtkastje. Samen met vier oliën: Balance, Citrus Bliss, Elevation en Serenity (15 ml=250 druppels). Vier heerlijke blends met ieder een eigen geur om fijn te kunnen variëren.

Lifelong Vitality Pakket

Een compleet pakket met vitamines, mineralen, goede vetzuren en polyfenolen. Deze aanvulling op je gezonde eetpatroon zal ervoor zorgen dat je je energieker en vitaler zult voelen en geeft voldoende vitamine D en zink. Lees mijn blog over dit pakket hier.

Serenity combi met diffuser

Genoeg uren slapen, gemiddeld zo'n 8 uur, draagt bij aan je emotionele balans. Er zijn diverse oorzaken waarom dat soms niet goed lukt. Deze set zal je ondersteunen om ontspannen de nachtrust in te gaan. Lees mijn blog over Slaap en Gezondheid hier.