Subscribe!

Ylang Ylang

Vier de liefde
De geur van Ylang Ylang voert je onmiddellijk naar exotische oorden, waar warme wind geschenken van passie en plezier brengt en de zorgen van de wereld wegneemt. Waar de tijd langzamer gaat en mensen elkaar omhelzen, over liefde spreken en het wonder vieren van het leven. De Ylang Ylang-boom is inheems op zonovergoten eilanden, waaronder de Filippijnen, Java en Borneo. Hier heeft het zijn weg gevonden in verschillende tradities die verband houden met liefde en schoonheid.


Fysiek: verzorgend en ondersteunend voor hart en vaten. Ook verzorgend voor huid en haar, gebruik in je verzorgingsproducten voor extra glans. En werkt voor bevorderend voor je libido.

Mentaal: de gele ylang ylang bloem hoort bij de planeet Mercurius, de planeet die staat voor het denken, dus het balanceert en kalmeert je brein. Voel je je gestrest en ben je kritisch op jezelf of op anderen dan helpt ylang ylang dit te balanceren. Ook wanneer je je nerveus voelt is dit een goede olie om alles te verzachten. Vooral op het gebied van de liefde, wanneer je moeite hebt je emoties te tonen of niet genoeg zelfvertrouwen hebt.

Spiritueel: ontwaak je innerlijke geliefde. Ben je single manifesteer en visualiseer je geliefde met behulp van de geur van ylang ylang. Bij relaties goed om je relatie weer wat wakkerder te maken of meer in balans te brengen. Helpt ook om liefde die in iedereen zit weer wakker te maken en naar buiten te brengen.

Hoort bij het hartchakra, stimuleert het geven en ontvangen van liefde. Heb je moeilijkheden bij geven of het ontvangen, breng het verdund aan op je hartgebied met een affirmatie bijv.: Liefde vloeit makkelijk naar mij toe en uit mij naar anderen.

Gebruik: Ylang Ylang is heerlijk in de diffuser en combineert met veel verschillende oliën. Samen met andere bloemen oliën is het ontspannend en rustgevend, maar met citrus en mint weer lekker opwekkend. Varieer naar hartelust!Klik op de "Subscribe" knop, dan ontvang je per email een melding en een link wanneer ik een nieuwe blog plaats.

Comments (0)

No comments yet.

Leave a comment