Subscribe!

Wat je tegenkomt bij het manifesteren!

Ooit, jaren en jaren geleden, zag ik de film The Secret. Ken je die nog? Die film veroorzaakte best wel wat ophef. Wanneer had ik die ook alweer gezien? Ik zocht op internet, in 2006 kwam hij uit, best even geleden dus. De film staat nu zelfs op Netflix. Ik keek gelijk een stukje en voelde de herinnering van toen, de wauw-factor en de verbazing. Grappig hoe je dat weer terug kan “voelen”.


Manifesteren noemen we dit tegenwoordig, je wensen en dromen werkelijkheid maken. Het is nu een normaal woord geworden. Ik ben benieuwd of jij wel eens iets hebt gemanifesteerd en als je dit hebt gedaan was dat een besef achteraf of heb je dit met bewuste intentie gedaan? Geloof jij dat dit echt kan, met alles? 

Ik heb ook wel wat gemanifesteerd in mijn leven, veel onbewust of deels bewust. Ik blijf het intrigerend vinden. Daarom heb ik sinds kort een leuk nieuw boekje aangeschaft, Manifesteren kun je leren, door Willemijn Welten. Samen met mijn zoon van 12 ben ik dit aan het lezen en alle vragen en opdrachten maken we met plezier en interesse. Het is echt leuk om te doen en we leren elkaar ook nog eens op een andere manier kennen. Hmm, ik vraag me af of ik dit boekje ook gemanifesteerd heb, aangezien ik er graag meer over wilde weten.

Na de eerste twee hoofdstukken al kwam ik er achter dat ik nog flink wat blokkades heb en teveel het “hoe” invul. Dus hoe ik vind dat mijn droom waar moet gaat worden. En daardoor eigenlijk niet het vertrouwen geef aan het Universum om mijn Manifestatie uit te voeren op de goede manier.

Vertrouwen in het Universum, heb ik dat? Ik ben zo gewend dat ik alles zelf moet doen om het gedaan te krijgen. Tegelijk loop ik soms tegen dingen op waarvan ik me afvraag: hoe krijg ik dit voor elkaar? Hoe cool zou het zijn als je dit niet altijd zelf hoeft te bedenken. Kan ik dit loslaten, naar het Universum kijken en zeggen: “doe jij het maar op die manier wat goed voor mij is”. Kan ik dat en kan ik aanvaarden dat ik hulp nodig heb? 

Als ik wil manifesteren, dan zit er niets anders op dan die uitdaging aan te gaan. Vertrouwen dat het Universum het beste met mij voorheeft en het goede voor mij doet. Het Universum zal mij de weg laten zien om uit te komen bij mijn uitgesproken wens.

Ik ging op zoek naar bijpassende oliën, alle hulp is welkom om vol in dit proces te duiken. Wel opmerkelijk dat ik uitkwam op een van mijn favoriete diffuserblends. Passion met Green Manderin.


Passion: treed je angsten met vertrouwen tegemoet. Er is meer in het leven dan werken. Kom los van de beperkingen die je jezelf oplegt.

Green Mandarin: wanneer je je teveel laat leiden door angsten en onzekerheden die je onderweg in je leven hebt opgedaan, maak weer contact met het kind zonder die bagage en voel dat er overvloedige mogelijkheden wachten als je durft te dromen.

Wat wil ik nu manifesteren? Dit is mijn wens: mijn eigen financiële onafhankelijkheid op een moeiteloze manier in overvloed creëren. Wanneer ik deze wens uitspreek komt er een innerlijke glimlach en voel ik mijn hartgebied groter worden. Wanneer je dit voelt heeft de manifestatie beter kans van slagen, een wens vanuit het hart heeft de goed vibratie.

Dan voeg ik aan mijn blend van Passion en Green Manderin ook Wild Orange toe, de olie van  overvloed. Van ieder 2 druppels.

Deze blend ga ik diffusen iedere keer wanneer ik de volgende hoofdstukken ga lezen van mijn boek. Ik ben nog lang niet klaar, er zijn nog acht hoofdstukken te gaan! Wordt vervolgd dus…


Hoe kan ik essentiële oliën bestellen?
Bestel Passion, Green Manderin en Wild Orange via deze link: http://mydoterra.com/mariankoster, klik op "shop" voor een eenmalige bestelling of op "join" om je als klant te registreren en een jaar lang 25% korting te ontvangen (korting gaat direct in). Tijdens het bestellen zul je mijn naam tegenkomen, ik krijg een kleine commissie. Wanneer je via deze link heb besteld en je pakje hebt ontvangen (joepie!), ten eerste gefeliciteerd met jouw investering in je welzijn en ten tweede stuur mij een email marian@jouwaromacoach.nl en we maken een afspraak (live of online) voor een gratis aroma-consult over hoe jij het beste je oliën kunt inzetten!
Gan naar https://www.jouwaromacoach.nl/bestel-olien/ voor een uitgebreide beschrijving over online bestellen. Lukt het niet, neem dan contact met me op dan geef ik jou een helpende hand.

Vind je het leuk om mijn blogs te lezen? Abonneer je dan, dit motiveert mij weer om verder te schrijven.
Klik op de "Subscribe" knop (scroll naar boven, rechts bovenin de pagina), dan ontvang je een melding bij iedere nieuwe blog.

Comments (0)

No comments yet.

Leave a comment