Subscribe!

Wakker worden

Hoe laat begint jouw dag? Dan bedoel ik ook echt beginnen. Ik sta wel op om 7.30 uur, maar mijn dag begint pas echt om 9.00 uur. Dan is mijn kind de deur uit naar school, heb ik me aangekleed en zit ik aan tafel met een warme matcha amandel latte. 

Dan is mijn diffuser aan, het liefst met citrus om wat frisse energie te krijgen. Mijn favoriete recept:
2 dr Red Manderin
2 dr Green Manderin
2 dr Wild Orange
1 dr Ylang Ylang

Zaaaalíg. De dag kan beginnen. Nu in januari heb ik een nieuwe planning en nieuwe activiteiten, zoals oa een blog schrijven, 1 per week zeker. Dus nu zit ik ook ook achter mijn laptop, yes toppie mijn goede voornemen is gestart. Mijn nieuw jaar, 2019, start eigenlijk vandaag, nu de schoolvakantie is afgelopen. Ook weer fijn om weer je ritme weer op te pakken.

Goede voornemens werken ook alleen maar als je er zin in hebt trouwens, niet omdat je denkt dat het goed is om te doen. Is je dat wel eens opgevallen? En hoewel bloggen nieuw voor me is, is schrijven voor mij niet nieuw. Ik ben al jarenlang een dagboekschrijver. Niet elke dag, maar wanneer ik dat nodig vind. Dan schrijf ik ellenlange epossen (is daar wel een meervoud voor?) toch vaak over dilemma's, dramatische gebeurtenissen enz. Nee dat was ik niet van plan met dit blog. Pfff, gelukkig.

Nee, ik schrijf al sinds een jaartje niet meer in mn dagboek, niet omdat ik een gebrek aan dramatische gebeurtenissen heb, maar ik merk dat ik het nu zo snel relativeer voordat ik de kans krijg om het op te schrijven. En bovendien mijn leven is behoorlijk veranderd, de laatste 2 jaar. Een dagboek als klankbord is niet meer nodig.

Toch miste ik het schrijven. Afgelopen december dacht ik na over hoe ik 2019 wil invullen. Qua werk voornamelijk, hoewel mijn werk is mijn passie dus echt werk kun je het niet noemen. Ik heb een heel plan geschreven en een nieuwe website zat daar ook bij. Omdat mijn werkzaamheden ook bekendheid nodig hebben, is het zoeken naar de vorm waarmee je connectie gaat maken met iedereen om je heen, dichtbij en ver, met jou dus.

Ik moet zeggen, Facebook en Instagram daar voel ik me nog niet zo in thuis. De snelheid en de hoeveelheid zijn erg lastig te verwerken wanneer je hooggevoelig bent. En dit zo 's morgens vroeg, achter de laptop met een latte en de geur van de diffuser die achter me staat, daar kan ik wel aan wennen. Ik word niet afgeleid door allerlei meldingen en berichten.

Daarom denk ik dat bloggen voor mij een hogere kans van slagen heeft, dan dat ik het voornemen zou hebben om regelmatig posts te maken op facebook of instagram. Petje af voor diegene die dat wel lukt. Ik mag graag op Instagram rondneuzen en kijken wat daar gebeurt. En ik zal er zeker gebruik van maken om mijn blogs te promoten.

Mijn eerste blog is af. Het vloog om, heb al zin in de volgende, haha.

Klik op de "Subscribe" knop, dan ontvang je per email een melding en een link wanneer ik een nieuwe blog plaats.

Comments (0)

No comments yet.

Leave a comment