Subscribe!

Voordelig essentiële oliën bestellen

Naast dat het allemaal deugt, dus Fairtrade, duurzaam, co-impact sourcing, daarnaast willen we ook voordeel!!! Ik ga je uitleggen hoe jij het meeste voordeel krijgt.


Belangrijke voorwaarde


Allereerst is natuurlijk belangrijk dat je kiest voor een merk dat puur en hoog kwalitatief is. dōTERRA is zo'n merk en ik gebruik de oliën en andere producten al bijna 5 jaar met grote tevredenheid. Dus dat kunnen we afvinken: betrouwbaar merk, puur, kwaliteit, Fairtrade, duurzaam... check! Nu naar de prijs. 


Voordeel van klant zijn
Je kunt kiezen of je klant wil worden wanneer je een 1e bestelling wilt plaatsen, wanneer je dat doet krijg je gelijk je 1e voordeel: 25% korting. Dit krijg je een jaar lang, daarna wordt het verlengd alleen wanneer je na een jaar weer bestelt. Een verlenging per jaar kost €18,- maar daar krijg je een flesje Peppermint gratis bij je bestelling. 
Promoties
Andere voordelen zijn de maandelijkse promoties. Die variëren per maand en die krijg je per email op de 1e van iedere maand toegezonden. Dat kunnen kortingsacties zijn en ook gratis oliën bij een besteding van een bepaald bedrag. Er zijn ook regelmatig tijdelijke aanbiedingen, leuke kado artikelen en oliën/producten die tijdelijk te koop zijn. Vaak is dit periode gebonden, met moederdag/vaderdag of Kerst.

1 kopen + 1 gratis
Dan hebben we ook nog BOGO's. Die komen 2 of 3 keer per jaar voorbij. Het wordt kort van tevoren aangekondigd en gaat gepaard met veel enthousiasme bij klanten die dit kennen. Er worden meerdere oliën geselecteerd waarbij je een 2e andere olie gratis krijgt. Zo kun je voordelig andere oliën ontdekken of je favorieten op voorraad hebben.

Voordeelpakketten
dōTERRA biedt ook voordeel pakketten aan. Een aantal producten samen zijn voordeliger dan de som ervan. Een voorbeeld hiervan is de Serenity Combo: de olie kost €46,- en de capsules €22,-, maar als pakketje kun je deze aanschaffen voor €55,75 . Deze pakketten zie je in de Spa producten, Gezichtslijn, Haarlijn en Supplementen.


Spaarprogramma
Wanneer je klant bent heb je de keuze tussen Standaard bestellen en via het spaarprogramma dat LRP heet. Het spaarprogramma gebruik je wanneer je maandelijks een bestelling plaatst. Noem het je maandelijkse Wellness Box. Aangezien je naast essentiële oliën ook supplementen, tandpasta, shampoo, douchegel, gezichtscrème en nog veel meer kunt bestellen, kun je je voorstellen dat er elke maand wel iets op is. 

Je bepaalt zelf hoeveel je bestelt en je krijgt spaarpunten bij iedere bestelling. Dat begint bij 10% en binnen 1 jaar zit je op het maximale, 30%. Dat is echt heel royaal! Bovendien krijg je ook je verzendkosten in punten terug. Deze punten zijn in de dōTERRA shop geld waard, want je kunt ze inwisselen voor producten. Ze worden vaak gebruikt om de meer kostbare oliën van te kopen.
Nog meer voordeel
Wanneer je meedoet met het spaarprogramma, zijn er ook nog voordeelpakketten. Zoals bijvoorbeeld het Lifelong Vitality pakket. Dit zijn multivitamines, super-de-luxe, lees hier meer over in mijn LLV-blog. Het is een pakket bestaande uit 3 potten: Vitaminen & mineralen, Omega vetzuren en Energie & polyfenolen. Zonder spaar programma bestel je de potten per stuk en komt je uit op €151,25. Met spaarprogramma kun je ze als pakket bestellen voor €87,25! Yeeha! 


Wanneer je een puur en natuurlijke lifestyle wil, passen de dōTERRA producten daar prima bij. Wil je meer weten over voordelig bestellen? Neem dan contact met me op 06-34873407.

Klik op de "Subscribe" knop, dan ontvang je per email een melding en een link wanneer ik een nieuwe blog plaats.


Comments (0)

No comments yet.

Leave a comment