Subscribe!

To BOGO or not to BOGO...

…that’s the question. 
Al bijna 6 jaar ben ik verbonden met doTERRA en die BOGO’s waren er toen ook al. Wel iets anders geregeld, maar de actie is hetzelfde gebleven. Toen deinde ik helemaal mee in de spanning en afwachting op de onthullingen. De aanbiedingen werden namelijk pas iedere keer om middernacht prijsgegeven en dat 5 dagen achter elkaar. De spanning van de aanbieding en samen opblijven en via text met elkaar delen was superleuk. Daarna het karwei om het in je hele team te vertellen, afbeeldingen maken, uitleggen wat de oliën waren. Dat zijn voor mij leuke herinneringen.


BOGO-moe?
Na een paar jaar BOGO’s te hebben meegemaakt, werd ik toch een beetje BOGO-moe. Ik gaf er minder ruchtbaarheid aan, dat kwam denk ik ook omdat ik ze zelf ook niet meer bestelde. Ik had helemaal geen behoefte aan BOGO aanbiedingen, dus hoe kan ik dat dan aanprijzen aan anderen?

Waarom koop ik geen BOGO’s meer?
Ik merk doordat iedere maand bestel, ik een heleboel extra’s krijg die voor mij voldoende zijn. Ik krijg iedere maand een gratis olie en spaarpunten (die tikken behoorlijk aan) en dan shop ik daar lekker mee en kies ik wat ik wil uit de shop. De BOGO heeft dus geen meerwaarde voor mij. Bestel je niet maandelijks of begin je net, dan snap ik dat zo’n BOGO best interessant is. Ik vind het zelf ook fijn om  genoeg olien te hebben om uit te kiezen dus wanneer je een collectie aan het opbouwen bent is een BOGO best ok. Nog een reden is dat wanneer er aanbiedingen zijn van gelimiteerde oliën die niet in de shop te verkrijgen zijn. Dan bedoel ik niet dat je alles moet ‘hebben’, maar het kan zijn dat er iets bijzit wat jou enorm aanspreekt. 

Ik hoef niet alles te hebben
Nu ik weet wat de oliën mij te bieden hebben, gaat het bij mij ook niet meer om om alles te ‘hebben’. De graaicultuur en het ‘hamsteren’ gaan aan mij voorbij. Ook het perse alles voor de laagste prijs te willen hebben. Wanneer mij iets veel voordeel biedt, betaal ik daar graag voor en het liefst op gelijkwaardig level. Je weet bij doTERRA dat je betaalt voor een puur en zuiver product, met liefde gemaakt en Fairtrade, dat mag best een prijs hebben.

Wil jij kastenvol voorraad hebben?
Een ander ding is dat ik ook gestopt ben om mega voorraden te hebben. Olien en producten waar ik niet zonder wil, daarvan heb ik er altijd 1 op voorraad. Dat is het. Hoewel, laat ik wel eerlijk blijven, er is 1 uitzondering. Ik heb een aardige voorraad LLV, dat is een product waar ik echt niet zonder wil en als het een paar maand niet leverbaar zou zijn dan wil ik met mijn huishouden wel vitamines kunnen nemen. Dus dat geeft me een goed gevoel. Daar heb ik een stapeltje van in de kast liggen. Maar het wordt gebruikt, dat is zeker. Wat zo ontzettend zonde is, zijn oliën en producten die in de kast staan te staan, ongebruikt voor lange tijd en misschien wel weg worden gegooid. Een verspilling van Moeder Natuur toch? Bewust consumeren is iets dat we onszelf kunnen aanleren en het scheelt je ook nog eens kastruimte en ik denk dat het een vorm van stagnatie kan geven in de energie van je huis en daarmee bij jezelf.

Ben benieuwd hoe jij denkt over BOGO’s!


Hoe kan ik beginnen?
Wil jij ontdekken wat essentiële oliën voor jou kunnen betekenen? Direct bestellen kan via deze link: http://mydoterra.com/mariankoster, klik op "shop" voor een eenmalige bestelling of op "join" om je als klant te registreren en een jaar lang 25% korting te ontvangen (korting gaat direct in). Tijdens het bestellen zul je mijn naam tegenkomen, ik krijg een kleine commissie. Wanneer je via deze link heb besteld en je pakje hebt ontvangen (joepie!), ten eerste gefeliciteerd met jouw investering in je welzijn en ten tweede stuur mij een email marian@jouwaromacoach.nl, het lijkt me leuk kennis met je te maken.
Gan naar https://www.jouwaromacoach.nl/bestel-olien/ voor een uitgebreide beschrijving over online bestellen. Lukt het niet, neem dan contact met me op dan geef ik jou een helpende hand.

Vind je het leuk om mijn blogs te lezen? Je helpt mij door: 
  • Te reageren onder mijn blog
  • Te abonneren op mijn blog, dit motiveert mij weer om verder te schrijven. Klik op de "Subscribe" knop bovenaan.

Comments (2)

Reply

Marjon Tjepkema

Feb 22, 2022 05:22 AM CEST

Ik ben alleen geïnteresseerd in de limited offers. Altijd weer fijn een nieuwe olie te proberen :-)

Reply

Marian Koster

Feb 22, 2022 11:01 AM CEST

Dan heb je geluk met deze BOGO's, Marjon!

Leave a comment