Subscribe!

Magnolia

Magnolia is een zeer oude plant, fossielen hebben aangetoond dat 95 miljoen jaar geleden de Magnolia er al was. Grootmoeder wijsheid. Waar Rose, Jasmijn en Neroli een "koningin-energie" uitstralen, is Magnolia de Koningin-moeder.

 


Sensuele geur


Magnolia bevat veel linalool, net zoals Lavendel en Bergamot, dus goed om gevoelens van stress en angst te reduceren.
Magnolia heeft mooi sensueel aroma, die jou uitnodigt door het leven te dansen en bewust te worden van jouw eigen sensualiteit en creativiteit. Magnolia helpt jou om jouw passie te manifesteren naar werkelijkheid. Deze olie past bij de Nieuwe Maan, bij vooruitkijken, plannen, introspectie en nieuwe startpunten.


Gebruik Magnolia om wijsheid te verkrijgen uit wat in het verleden is geweest. Connect met je voorouders en begrijp de nalatenschap, het goede en minder goede. Magnolia helpt je begrijpen wat de impact van jouw familie, hun overtuigingen, houding en keuzes is geweest op hoe jij nu bent. En om datgene uit het verleden van je familie dat je niet meer wilt dragen, los te laten.


Olie van Compassie
Vanuit de vrouwelijke spirituele oorsprong behandel je elkaar met genade en compassie. Hoe kunnen we met elkaar samenleven in liefde en harmonie. Magnolia stimuleert om elkaar te zien als gelijke en niet minder dan jezelf.. Het is de zachte, pure, moederlijke verzorging die diepe heling bewerkstelligt en verandering op zielsniveau.

Magnolia leert ons hoe we verantwoordelijkheid kunnen nemen om te ontdekken hoe we het gat kunnen helen om dichter tot elkaar te komen. Wordt geïnspireerd om te reflecteren en diepe transformaties in het denken te doorgaan.

Gebruik samen met:
- Wild Orange
- Adaptiv
- Lavendel

Comments (0)

No comments yet.

Leave a comment