Subscribe!

Lifelong Vitality pakket

Hoewel er geen complete vervanging is van een gezond dieet en sportprogramma, ons voedsel van tegenwoordig voorziet ons niet van de nutriënten die we niet alleen nodig hebben om gezond te blijven maar ook om energiek te blijven en leuk oud te worden. Daarom is er het Lifelong Vitality pakket®. Deze supplementen zijn bedoeld om dagelijks te gebruiken om een gezonde levensstijl te behouden. 


Het doTERRA Lifelong Vitality Pakket
Met Alpha CRS®+, Microplex VMz® en xEO Mega® is het Lifelong Vitality Pakket een van doTERRA’s meest populaire producten. Deze combinatie van supplementen geeft een complete basis voor een gezond dieet voor een levenlang vol vitaliteit. Hoe dat werkt? Dat lees je hieronder:
 1. Alpha CRS+
  Iedere dag worden ons DNA en andere cellen aangevallen door vrije radicalen die beschadigingen kunnen aanrichten. Alpha CRS+ pakt dit aan en stimuleert algehele celgezondheid. Daarom noemen we Alpha CRS+ de samenstelling voor cellulaire energie en vitaliteit. In deze samenstelling vind je coenzym Q10 en Acetyl-L-carnitine, nutriënten die helpen met de stofwisselingsprocessen in de cel om jou meer energie te geven. Ook vind je antioxidanten als Quercitine enAlfa liponzuur helpen bij het bestrijden van oxidatieve stress en veroudering. Botanische extracten zoals Ginko biloba helpt mentale helderheid en energie te ondersteunen*.
  -------------------------------------------------------------------------------------
 2. Microplex VMz
  Dit complex bevat natuurlijke hoog biobeschikbare vitaminen, mineralen en sporenelementen in zulke verhoudingen dat ze perfect aansluiten bij jouw dieet (zoals bv. vitamine A, C, E, B en D en mineralen als calcium, magnesium en zink. Vaak zijn vitaminen en mineralen in supplementen moeilijk opneembaar door ons lichaam. Echter, Microplex VMz heeft dit probleem opgelost door een glycoprotein matrix te gebruiken, die ons lichaam helpt om vitaminen en mineralen in chelaatvorm (een mineraal gebonden aan een aminozuur) te absorberen. In het kort betekent glycoprotein matrix dat het supplement door het spijsverteringssysteem herkent wordt als voedsel. Microplex VMz ondersteunt een gezonde stofwisseling, spijsvertering, immuunondersteuning en cellulaire energie*.
  -------------------------------------------------------------------------------------
 3. xEO Mega
  xEO Mega zorgt voor de resterende nutriënten die je nodig hebt zoals omega 3 (essentiële vetzuren), essentiële oliën, vitamine D en E. Vetzuren helpen je gewrichten, huid, hart en gatenstelsel en hersengezondheid te ondersteunen. De beste bron van omega 3 zijn vette vis en zee-algen, die niet vaak gegeten worden en ze kunnen behoorlijk prijzig zijn. De moleculair gefilterde disolie in xEO Mega bevat 300 mg EPA en 300 mg DHA per dagelijkse dosis en 55 mg met andere Omega 3 oliën. De formule bevat ook essentiële oliën van Kruidnagel, Frankincense, Tijm, Komijn, Wilde Sinaasappel, Pepermunt, Gember, Karwij en Duitse Kamille, die een anti-oxidante bescherming geven aan de hele samenstelling.*

  Dit complex bevat ook Astaxantine, een micro-alg met caroteen, welke klinisch heeft bewezen een krachtige antioxidant te zijn met voordelen voor de bloedsomloop, ogen, spiersterkte en uithoudingsvermogen, ondersteuning voor de lever en spijsverteringssysteem, gezondheid van de huid en het ondersteunen van een gezond afweersysteem*.


  -------------------------------------------------------------------------------------

Het Lifelong Vitality Pakket geeft een hoeveelheid antioxidanten van minimaal 12 porties groente en fruit per dag. Het Lifelong Vitality Pakket is er ook in een vegan versie.

Deze formule is GMO-vrij, glutenvrij en zuivelvrij.


*Deze verklaringen zijn niet officieel geëvalueerd. Dit product is niet bedoeld om ziektes te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.

Comments (0)

No comments yet.

Leave a comment