Subscribe!

Lemon Eucalyptus

De olie van optimisme! Een fris aroma ruikt als een mix met tea tree en citroen. De olie wordt gedistilleerd uit de bladeren en takken van deze "lemon-scented gum tree". Van origine komt de boom voor in Noord-Australië, maar deze olie van dōTERRA komt uit Kenia, met een vergelijkbaar klimaat, en maakt deel uit van een co-impact sourcing project. Co-impact sourcing creëert duurzame banen op plekken waar armoede hoog is. Lees er meer over hier. Fysieke voordelen
Breng aan met wat kokosolie op het borstgebied voor een vrijere adem, wanneer je voelt dan je slijm vasthoudt. Deze olie is ook fantastisch muggenwerend. Dit werkt echt super en ik heb zelf het verschil gemerkt bij 2 boswandelingen, waarin ik bij de 1e mijn muggenspray was vergeten en thuiskwam vol rode bulten (ze vinden mij erg lekker, die muggen) en de 2e wandeling een week later (zelfde route) geen enkele keer geprikt. Doe het in een sprayfles met water of olie of diffuse in je woon- en slaapkamer. Je kunt het mengen met de Terrashield olie. Ruikt heerlijk.
Lemon Eucalyptus heeft ook een reinigende werking, je kunt het met je huidproducten mengen bij een onzuivere huid of in je cleanser voor een extra frisse en schone huid. Voeg 1-2 druppeltjes toe. Ook heerlijk als linnenspray, toiletspray, overal waar het frisser mag ruiken.


Emotionele voordelen
Voel je je down en pessimistisch? Lemon Eucalyptus helpt om je op te beuren en dingen positiever te zien. Ben je bezig om emotionele zaken in dit of vorig leven aan te pakken? Lemon eucalyptus kan je hierin ondersteunen om te zien dat alles heeft meegeholpen om de persoon te worden die je nu bent. Het brengt meer compassie.

Connectie met de spirituele wereld
Maak jij spirituele reizen? Verbind jij je met engelen of met je eigen gids?. Lemon Eucalyptus is een fijne olie die helpt die verbinding met kracht te geven. Lemon Eucalyptus is ook fijn om in een Auraspray te gebruiken (of in de diffuser) om ruimtes te reinigen. Haalt de "zwaarte" uit de lucht. 

Mengen met ander oliën
Lemon Eucalyptus kun je combineren met; Aborvitae, Cedarwood, Clary Sage, Clove, Cypress, Eucalyptus, On Guard, Peppermint, Purify, Tea Tree, Terrashield en Thyme.

Diffuserblend
3 druppels Green Manderin
2 druppels Lemon Eucalyptus
1 druppel Spearmint

Hoe kan ik beginnen?
Bestel Lemon Eucalyptus en andere essentiële oliën via deze link: http://mydoterra.com/mariankoster, klik op "shop" voor een eenmalige bestelling of op "join" om je als klant te registreren en een jaar lang 25% korting te ontvangen (korting gaat direct in). Tijdens het bestellen zul je mijn naam tegenkomen, ik krijg een kleine commissie. Wanneer je via deze link heb besteld en je pakje hebt ontvangen (joepie!), ten eerste gefeliciteerd met jouw investering in je welzijn en ten tweede stuur mij een email marian@jouwaromacoach.nl en we maken een afspraak (live of online) voor een gratis aroma-consult over hoe jij het beste je oliën kunt inzetten!
Gan naar https://www.jouwaromacoach.nl/bestel-olien/ voor een uitgebreide beschrijving over online bestellen. Lukt het niet, neem dan contact met me op dan geef ik jou een helpende hand.

Vind je het leuk om mijn blogs te lezen? Abonneer je dan, dit motiveert mij weer om verder te schrijven.
Klik op de "Subscribe" knop (scroll naar boven, rechts bovenin de pagina), dan ontvang je een melding bij iedere nieuwe blog.


Comments (0)

No comments yet.

Leave a comment