Subscribe!

Detox & Vrijheid

De inspiratie voor deze blog komt van een quote die ik onlangs hoorde “Echte vrijheid ervaar je, als je je lasten kunt verlichten” en een leuk (lang) telefoongesprek met een doTERRA collega/vriendin over detoxen. Ik voelde de verbinding tussen die zin en het gesprek samenklikken. Nadat ik vorig jaar van een huis naar een chalet ben gegaan, moest ik veel ontspullen, dit geeft een enorm verlichtend gevoel. Dat je geen verantwoording meer voelt voor al die spullen. Ook al een vorm van detox.


Durf jij de grens van je comfortzone op te rekken?
Geef jij jezelf de vrijheid om te detoxen? Vind jij dat detox iets is wat beperkingen oplegt, dat je dingen niet meer mag? Of kun je het zien als het verlichting van lasten? Je lichaam wordt minder belast en kan zich zo ontdoen van toxines en ballast. Je zou het ook kunnen zien als een paar stappen terugdoen om daarna een enorme sprong vooruit te kunnen maken. 

Ook meer rust werkt detoxend. Neem gas terug, neem een paar dagen stilte, slaap uit, meer alleen-tijd. Het proces van spelen met beperking en vrijheid kan je ook meer inzicht en wijsheid geven voor de tijd waarin we nu leven, waarin deze thema’s behoorlijk actueel zijn. Wanneer voel je je beperkt en waar voel je dat en hoe voelt dat. Beantwoord dezelfde vraag nu met vrijheid. Interessant om dit eens naast elkaar te leggen. Om dit experiment nog interessanter te maken kun je dezelfde twee vragen nogmaals stellen ná de detox.

Waarom detoxen
De goede maanden om te detoxen breken binnenkort weer aan. Ga ik het doen of niet? That’s the question. Ik heb in het verleden jaren gehad, dat ik zo zuiver at en leefde, maar ik kan je vertellen dat dit momenteel niet zo is. Ik zit vast in wat emotionele snoeperij en ik wil maaltijden die me verzadigen. Hoe ben ik daar nu weer in beland? Ik heb er ook last van, ik ben te zwaar en ik voel me vaak moe of humeurig. Ik ervaar ook best veel klachten van de pre-menopauze (daar zal ik ook eens over schrijven als ik daar aan toe ben). Detoxen is een prima methode om juist eens al die dingen in een keer aan te pakken.

In maart ga ik detoxen
Ik heb in het verleden al diverse detoxmethodes gedaan. Het heeft me altijd veel positiefs opgeleverd. Ik moet me er wel toe zetten, maar ik ben dit keer behoorlijk gemotiveerd. Ik ga deze keer het detoxpakket van doTERRA gebruiken en ik ga meedoen met een detoxgroep die naast dit pakket ook voeding en lifestyle meenemen. Zodat je een behoorlijk georganiseerde maand kunt hebben en een groep om inspiratie uit te halen. Vind je het leuk om met de groep mee te doen? Stuur mij een email, de groep start 15 maart, maar je moet wel alles voor die tijd in huis hebben.

Open staan voor nieuwe ervaringen
Opruimen is gelijk ook weer ruimte maken. Ruimte voor wat nieuws. Opruimen van overtuigingen, beperkingen, zelf-saboterend gedrag (geef maar toe, ook jij hebt ze) is zo bevrijdend. Er kunnen letterlijk en figuurlijk kilo’s van je afvallen. Fysieke en emotionele gifstoffen afvoeren geeft weer nieuwe energie, meer ruimte en een gevoel van vrijheid.
De olie die dit hele proces in werking zet maar ook ondersteunt is Zendocrine. Het is een blend met Tangerijn (soort mandarijn), Rozemarijn, Geranium, Jeneverbes en Korianderblad. Ik gebruik deze blend al dagelijks om het proces van ontgiften aan de gang te houden. Tijdens de detox voer ik het gebruik nog wat op.
Tijdens het gebruik van deze olie kun je heldere inzichten krijgen over wat je wilt en gaat loslaten, wanneer je hier bewust stil bij staat. De Zendocrine vind je dus ook in het doTERRA detoxpakket.


Hoe kan ik beginnen?
Bestel het Detoxpakket (officiële naam Cleanse & Restore Kit) via deze link: http://mydoterra.com/mariankoster, klik op "shop" voor een eenmalige bestelling of op "join" om je als klant te registreren en een jaar lang 25% korting te ontvangen (korting gaat direct in). Tijdens het bestellen zul je mijn naam tegenkomen, ik krijg een kleine commissie. Wanneer je via deze link heb besteld en je pakje hebt ontvangen (joepie!), ten eerste gefeliciteerd met jouw investering in je welzijn en ten tweede stuur mij een email marian@jouwaromacoach.nl en we maken een afspraak (live of online) voor een gratis aroma-consult over hoe jij het beste je oliën kunt inzetten!
Gan naar https://www.jouwaromacoach.nl/bestel-olien/ voor een uitgebreide beschrijving over online bestellen. Lukt het niet, neem dan contact met me op dan geef ik jou een helpende hand.

Vind je het leuk om mijn blogs te lezen? Je helpt mij door:
  • Te reageren onder mijn blog
  • Te abonneren op mijn blog, dit motiveert mij weer om verder te schrijven. Klik op de "Subscribe" knop bovenaan.
  • Geef mij jouw support voor mijn blogs en gratis downloads door: 1. mijn blog te delen via social media, 2. mij te ondersteunen via “buy me a coffee” of 3. member te worden en specials te ontvangen.

Comments (0)

No comments yet.

Leave a comment