Subscribe!

dōTERRA Citroen (Lemon) schoonmaaktips


Schoonmaken is onvermijdelijk, of je er plezier in hebt of niet, dus waarom niet schoonmaken met de beste kwaliteit van niet-toxische producten op de markt? De essentiële oliën van dōTERRA zijn zo breed in te zetten, dat ze overal oplossingen voor bieden, waar jij nog niet van op de hoogte was. Neem bijvoorbeeld Citroen (Lemon) essentiële olie. Wist jij dat citroen niet alleen een reinigende werking heeft op het spijsverteringssysteem, maar ook de lucht en oppervlakten kan reinigen? Citroen en ook Purify, een samenstelling van essentiële oliën waaronder Citroen) zijn fantastische middelen om mee schoon te maken.

Waarom zijn de oliën van dōTERRA zulke goed reinigers?
Eenvoudig gezegd, ze zijn zeer krachtig en geconcentreerd. Je hebt daarom maar weinig nodig voor een goed schoonmaakbeurt, dus eigenlijk bespaar je geld en gebruik je een natuurlijk product.. In reguliere schoonmaakmiddelen vind je meestal synthetische chemicaliën en andere  twijfelachtige ingrediënten, die risicovol zijn voor jouw en je gezin.

Wanneer je kleine kinderen hebt of wanneer je niet wilt dat je gezin blootgesteld wordt aan onnodige gifstoffen en chemicaliën, dan zijn essentiële oliën een veilig en natuurlijke oplossing voor een schoon huis. Dus waarom zou je dit alles niet gewoon vermijden en producten gaan gebruiken die direct van moeder aarde komen.

Waarom kiezen voor dōTERRA?
Het is belangrijk te weten dat niet alle essentiële oliën vergelijkbaar zijn. Je wilt pure, hoge kwaliteits oliën, voor het beste resultaat. Oliën van een lager kwaliteit (vaak ook een lagere prijs) bevatten vaak synthetische vullers die minder effectief zijn en soms ook schadelijk kunnen zijn. Zorg dus dat je pure oliën neemt, die getest zijn en alleen van de natuurlijke bron komen.


Zelfmaak recept: Citroen reinigingsspray
Naast de vele voordelen voor het lichaam, is Citroen olie een krachtige reiniger. Met dit recept, kun je roestvrijstaal laten glimmen, het aanrecht fris en schoon vegen, het gasfornuis vetvrij maken, de prullenbak verfrissen en de afwasmachine en koelkast goed reinigen.

Ingrediënten:
5–10 druppels Citroen olie
1 kop water
1 kop vinegar

Instructie:
  1. Combineer alle ingrediënten in een glazen sprayfles en schud goed
  2. Spray op het oppervlak die je schoon wilt maken en veeg met een schone doek na.

Schoonmaak ideeën: klik hier.

Liever kant en klare schoonmaakproducten, kijk dan eens naar de producten in de On Guard collectie. Allemaal op basis van de On Guard essentiële olie samenstelling. 


Comments (0)

No comments yet.

Leave a comment