Subscribe!

Clary Sage

Maak verbinding met je innerlijke gids en laat je intuïtie spreken. Clary Sage laat je antwoorden vinden, die niet buiten jou maar zich in jou bevinden. Jouw innerlijke wijsheid geeft jou alles wat je nodig hebt.


De oorsprong van Clary Sage ligt in Europa. Clary Sage is een zachtere versie van haar broer Salie. De olie wordt gemaakt uit de bloemen en bladeren van de plant. De plant werd vroeger ingezet bij allerlei oogaandoeningen en heeft daarom de naam "helder oog" gekregen.

Fysiek kun je de Clary Sage inzetten ter ondersteuning van een gezonde spijsvertering, bloeddruk en luchtwegen. Maar het meest bekend is Clary Sage wel voor de maandelijkse periodes van de vrouw. Zowel de jonge vrouw die ongemak ondervindt tijdens menstruatie zoals krampen, na de zwangerschap (niet tijdens!) tot in de menopauze.
Heerlijk voor je huid, bijv. samen met geranium. Ook goed om toe te voegen aan je shampoo als je last hebt van huidschilfertjes.

Emotioneel
Clary Sage is ook een bijzonder goede kalmerende olie. Wanneer je iemand bent die aan zaken denkt en het problematischer maakt dan het in werkelijkheid is, dan biedt deze olie meer perspectief en laat de dingen zien zoals ze zijn, zonder oordeel.  Helpt bij overdenken en brengt denken en intuïtie in balans.

Spiritueel 
Een fantastische olie voor de tijd waarin we ons nu bevinden. Er is zoveel informatie en ook zoveel meningen en versies van waarheden dat het je alle kanten kan optrekken. Het kan jou gevoelens van hopeloosheid geven en verwarring. Belangrijk is om al jouw energie bij je te houden en te gaan naar jouw waarheid. Clary Sage geeft moed om die waarheid te zien, door schaduwen en illusies te verwijderen. Het helpt je ook om door jouw belemmeringen heen te zien. Bij iedere spirituele helingsreis waar het belangrijk is nieuwe perspectieven te kunnen zien en te veranderen waar nodig. Breng Clary Sage aan op je derde oog en diffuse het dagelijks voor zolang je deze ondersteuning nodig hebt.

Mixen met ander oliën:
Blend 1: Clary Sage (2), Frankincense (2), Geranium (1), Lavendel (1)
Blend 2: Clary Sage (2), Cypress (2), Bergamot (3)
Blend 3: Clary Sage (4), Spearmint (3), Peppermint (1)

Clary Calm Roller Blend
Clary Sage vind je ook in de roller Clary Calm. Heerlijk. om op je onderbuik te rollen of als parfum om je polsen.


Klik op de "Subscribe" knop, dan ontvang je per email een melding en een link wanneer ik een nieuwe blog plaats.

Comments (0)

No comments yet.

Leave a comment