Subscribe!

Black Pepper

Deze krachtige en verwarmende essentiële olie zet jou in je kracht. Black Pepper kun je op diverse manieren gebruiken en inzetten. De scherpe smaak van Black Pepper maakt dat deze ook in de keuken een smakelijke toevoeging is voor je gerechten. Denk aan vlees, soepen maar ook als pittig component in chocolade desserts. Maar er is nog meer mogelijk.


De herkomst
De zwarte peperplant, afkomstig uit India, is een klimplant die tot 10 meter hoog kan worden. De stengel van de zwarte peperplant groeit uit tot een overvloedige groene kolom terwijl de vele scheuten die uit de stengel groeien groene, amandelvormige bladeren beginnen te produceren. Naast deze weelderige bladeren groeien geclusterde bloemen en de vrucht van de plant - de peperkorrels. De peperkorrels of vruchten, zijn rond en kunnen ongeveer 6 mm in doorsnee worden. Deze vruchten verkleuren van groen naar rood en worden op verschillende tijdstippen van hun rijpingsfase geplukt om verschillende soorten paprika's te produceren. Om zwarte peper te produceren, worden deze kleine en ronde vruchten meestal geplukt als ze volgroeid, glanzend en groen zijn.


Werp je masker af!
In je jeugd heb je geleerd dat jouw gedrag waardering of soms andere reacties krijgt. Om geaccepteerd  te worden en liefde te ontvangen kan het zijn dat je jouw gedrag daar op hebt aangepast. Hierdoor kun je stukken van jezelf verbergen die reacties geven die je liever niet wilt. Wanneer je ouder wordt realiseer je je dat je patronen van gewenst gedrag vertoont en je je niet volledig jezelf bent. Black Pepper helpt je te laten zien wie je eigenlijk bent voordat de wereld zich er mee ging bemoeien. Jouw authentieke zelf. Op een eerlijke en bekrachtende manier laat Black Pepper zien dat je die verborgen delen van jezelf in het licht mag zetten.
In combinatie met Obsidiaan of Toermalijn beschermt Black Pepper je tegen ongewenste energie van lage frequenties. Ook wanneer dit nog sluimert in stukjes van jouw energieveld.


Empowerment
Black Pepper is een olie die jouw unieke zelf onthult en je creatieve energie vrijmaakt om jouw leven en voorwaarden te kunnen. manifesteren. Deze pittige en krachtige olie brengt jouw innerlijke kracht naar voren. Alles wat je nodig hebt zit al in je, je kunt op jezelf vertrouwen.

Fysiek
Black Pepper is verwarmend, dus heerlijk om je koude voeten mee te masseren. Zet je circulatie aan! Dus ook erg fijn ter ondersteuning van je spijsvertering. Net als de Copaiba zit er in Black Pepper, beta-caryophylleen, een krachtig component voor gezonde celfunctie.

Combineer Black Pepper met andere oliën voor extra kracht. Zoals Bergamot (zelfvertrouwen), Wild Orange (overvloed), Sandlewood (levensenergie) of Ylang Ylang (liefde).

Black Pepper kan past goed in protocollen die je inzet om je verslavingen af te werpen. Lees mijn blog over Stoppen met roken voor meer info hierover.

Hoe kan ik beginnen?
Bestel Black Pepper en andere krachtige oliën via deze link: http://mydoterra.com/mariankoster, klik op "shop" voor een eenmalige bestelling of op "join" om je als klant te registreren en een jaar lang 25% korting te ontvangen (korting gaat direct in). Tijdens het bestellen zul je mijn naam tegenkomen, ik krijg een kleine commissie. Wanneer je via deze link heb besteld en je pakje hebt ontvangen (joepie!), ten eerste gefeliciteerd met jouw investering in je welzijn en ten tweede stuur mij een email marian@jouwaromacoach.nl en we maken een afspraak (live of online) voor een gratis aroma-consult over hoe jij het beste je oliën kunt inzetten!
Gan naar https://www.jouwaromacoach.nl/bestel-olien/ voor een uitgebreide beschrijving over online bestellen. Lukt het niet, neem dan contact met me op dan geef ik jou een helpende hand.

Vind je het leuk om mijn blogs te lezen? Abonneer je dan, dit motiveert mij weer om verder te schrijven.
Klik op de "Subscribe" knop (scroll naar boven, rechts bovenin de pagina), dan ontvang je een melding bij iedere nieuwe blog.

Comments (0)

No comments yet.

Leave a comment