Aroma Touch Technique

Krijg de balans terug in je leven

Aroma Touch Technique geeft je een unieke ervaring met essentiële olien en ondersteunt je algehele gezondheid. het is simpel, veilig, effectief en zeer krachtig. Het is een  massage/behandeling die gericht is op het herstellen van de balans in lichaam en geest (bevorderen van homeostase). Door te werken met 8 speciaal op elkaar afgestemde essentiële oliën en door te werken op energiezones en reflexpunten worden alle lichaamssystemen  en organen positief beïnvloed. De 4 belangrijke gebieden zijn:
  1. Stresslevel, fysiek en mentaal (Balance en Lavendel)
  2. Immuunsysteem versterken (Melaleuca en On Guard)
  3. Ontstekingsreactie - alle pijnklachten (Aroma Touch Blend en Deep Blue)
  4. Balans in zenuwstel (sympathisch en parasympatisch) (Wild Orange en Pepermunt)

Deze essentiële oliën hebben een pure zeer hoge therapeutische waarde en kunnen een waardevolle ondersteuning brengen daar waar het lichaam het nodig heeft. Een unieke ontspannen ervaring.
Tarief: 45 minuten €35,-
Testimonials
Boek een afspraak
Klik hieronder in mijn online afspraak kalender op de afspraak naar keuze. Selecteer de datum en het tijdstip dat jou past en vul je gegevens in. Je krijgt direct een email ter bevestiging. Simpel en makkelijk en slechts een paar klikken verwijderd van een ontspannend kado aan jezelf!

Het gaat om verbinding
Het geven van een "simpele' handmassage kan veel in werking stellen. Contact en het aroma van de essentiële olie zijn simpel en effectief. Probeer het maar eens uit. Kies een favoriete essentiële olie meng het met een basisolie en masseer de handen van een dierbare.
Aroma Touch Handtechnique