Agenda workshops en sessies

Workshops

Ik geef graag workshops waarin we zelf producten gaan maken. De essentiele olien zijn fantastisch om zelfzorg producten te maken die meer puur natuur zijn dan uit de winkel. Je kunt dus je favoriete geur er in verwerken en zorgen dat er ingrediënten inzitten waar jij geen negatieve reacties op krijgt. Boven dien kun je zo ook erg leuke kadootjes maken of knutselen samen met kinderen of vriendinnen.

Via workshops, mijn website en andere sociale media wil ik je inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Agenda:
11 juli Introductie workshop om 11.00 uur - tijdens het Triskal Festival op Hof van Moeder Aarde in Neede

20 juli "Maak je eigen bodyspray" om 10.00 uur -  op Hof van Moeder Aarde in Neede in de Rode Jaspis

3 augustus "Maak je eigen bodyspray" om 10.00 uur -  op Hof van Moeder Aarde in Neede in de Amethist

Consult: essentiële olie tarot

Inzichten in verleden - heden - toekomst

Deze 3 kaarten legging geeft je prachtige inzichten. Elke kaart laat een artistieke tekening zien, waarin de betekenis van een olie wordt afgebeeld. De drie kaarten samen vertellen altijd een verhaal.
Een legging duurt ca. 30 minuten en kost €15,-
Consult: iTovi scan

Jouw persoonlijke wellnessplan

Dit prachtige handscan apparaat werkt via frequenties. Een hele databank aan essentiele olien en aanverwante producten is opgeslagen en staat via bluetooth in verbinding met het spanapparaatje. Zachte frequenties worden uitgezonden via de huid, je lichaam reageert hierop waar is wat nodig om in balans te komen. In slechts een paar minuten krijg je een rapport waarin fysieke en emotionele aandachtspunten worden aangegeven. Je ziet ook waar je wel in balans bent.
Met mijn jarenlange ervaring met essentiele olien kan ik jou een persoonlijk advies geven, hoe je dit kan toepassen.

Een consult duurt ca. 30 minuten en kost €15,-. Het rapport krijg je via email toegestuurd om thuis nog eens na te kijken.
Ben jij als professional of enthousiasteling geïnteresseerd om zelf een iTovi aan te schaffen? Via deze refferal link, kom je op de bestelpagina.