Aroma Coach

Regelmatig verschijnt er een Aroma Nieuwsbrief in je mailbox. Vol met informatie over essentiële olien en puur natuur leven. 

Voor Aroma-nieuws en meer...

Schrijf je in voor de Aroma Nieuwsbrief!


Alle emoties zijn welkom

Thee & Coaching!

Kom je gezellig een kopje thee bij me drinken? Dat praat altijd wat makkelijker. Ken je mij persoonlijk, via mijn website of blogs en voel je dat je wat van mij kan leren? Vraag dan een coachingsgesprek met mij aan, stuur mij een mail.

Dat kan in Hengelo waar ik woon, maar ben je geïnteresseerd in hoe ik verblijf op de Hof van Moeder Aarde, dan is het daar heerlijk vertoeven met een kopje thee er bij. Online kan ook.

Ruim twaalf jaar had ik een praktijk voor therapie en massage. De massage laat ik nu los. Mijn werk- en levenservaring zijn een bron van kennis. Mijn talenten zijn om te verbinden op alle levels, ideeën gaan stromen in een gesprek en mijn behoefte om iets wat complex is simpeler te maken. Investering: €57,- per uur.
Detox doe je simpel met dit pakket
Een fijn detoxpakket voor een gezonder en schoner lichaam. Het Cleanse & Restore pakket van doTERRA geeft je alles wat je nodig hebt, naast reinigen en ontgiften, zorgt het ook voor herstel en opbouwen. Je kunt zelf je voeding aanpassen naar jouw behoefte (het weglaten van koffie, snoep, vlees, gluten en lactose), dit pakket past overal bij. De detox is voor de duur van 1 maand.

Cleanse & Restore Kit

Voor een gezonde detox heb je deze kit nodig. Ben je klant bij doTERRA dan kun je zelf deze kit bestellen. Ben je nog geen klant dan kun je via mij de kit bestellen. Klik op de button hieronder om mij een mail te sturen, wanneer je de kit wilt aanschaffen. Je krijgt van mij een programma hoe je het pakket moet gebruiken.
Mijn laatste Instagram posts